viernes, julio 20, 2007

TONGO OBVI A LES COMPARSES 2007



Una critica, esperem que constructiva, per al jurat (siga qui siga, perquè ningú vol dir qui son exactament., no sabem ben b perquè) de les comparses i les carrosses en general de la Soledat.

Aquest any hi ha hagut polèmica amb el tema dels premis que corresponien a cada comparsa.

Nosaltres, com a grup que ens reunim desde fa 6 anys per participar en una celebració religiosa que tothom observa desde la graderia, pensem que com nosaltres tots hauríem de ser mes partícips i en canvi any darrere any ens fan sentir que tot eixe esforç no es recompensat de ninguna manera, de fet tot el contrari.
La recompensa de 350 euros es el que menys ens importa, ja que solament amb el premi que ens mereixíem ja ens valia, encara que el premi mes gratificant es el fet de seguir junts desprès de tants anys i de la ser la Soledat mes unida que hi ha hagut fins ara. crec que ja deixa la boca callada a moltes mosques.
No volem apuntar amb el dit ( o en aquest cas amb el mouse) a ninguna soledat en concret. Simplement ha segut un esclatat desprès de tants anys d’injustícies algunes molt mes obvies que d’altres. I sobretot a ningun fester en concret,això que quede ben clar.
Si algú al llegir aquesta mini critica esta pensant que lògicament no em segut objectius amb el resultat fem un suggeriment, que el jurat siga el poble i llavor es veuria qui realment es mereixia el primer premi.
Aquí a baix a vincle podeu llegir un article de la provincias sobre el tema.




I com no....ens vegem l’any que ve a les carrosses .....no falteu ....l’espectacle està assegurat....sobretot amb nosaltres...encara que els cugussos ens han fallat aquest any.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Els resultats i les crítiques sempre són constructives, després d'aquests segons premis degueu saber que en les festes de la soledat ja conten en la vostra comparsa (encara que moltes vegades no obtens recompensa ni reconeixement). Però si un any no sortiu ja no serà el mateix (falatarà algo). Al públic els agrada la comparsa i la festa que feu.
Atentament

Anónimo dijo...

Per a mi fóreu la comparsa més original i la que mereixia guanyar.
Ànims i endavant per als propers anys!